Radish Concepts BV

Wij bouwen software, webapplicaties en websites die nét iets meer moeten kunnen. Ons doel is om met ieder project een probleem op te lossen.

Het is steeds belangrijker om goede websites en webapplicaties te bouwen die voortdurend in ontwikkeling zijn. Als het je lukt om op het internet aan te bieden waar je klanten naar op zoek zijn, is de kans op succes erg groot.

Radish Concepts brengt samen met haar klanten in kaart wat die klant zoekt, en hoe dat het beste geboden kan worden.

Zo hebben we o.a. een ontwerpmodule gebouwd voor drukkerijen (Naguro), zodat hun klanten zelf online producten kunnen ontwerpen. Ook hebben we een loyalty-assistent gebouwd (Wilson) die o.a. als kledingmanagementsysteem (KMS) kan dienen, maar ook de maandelijkse bestelling van kantoorartikelen kan inventariseren.

Oh, en “Nie Fokke Mee Brabant” is ook van ons, omdat we vonden dat we zelf ook een (goed draaiende) webwinkel moesten hebben voor we anderen konden adviseren op dat gebied.

Wij bouwen software die het leven gemakkelijker moet maken, en een waardevolle toevoeging moet zijn. Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen doen!
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, Detailhandel en ambachten, Facilitaire dienstverlening en ICT, Via postorder en internet, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , , , ,