Jim van Dijk Creations

Gespecialiseerd in het maken van sculpturen, rekwisieten, thematisering en mallen voor onder andere pretparken, musea, dierentuinen etc.

Jim van Dijk Creations is een veelzijdig bedrijf en levert allerlei producten of diensten voor pretparken, escape rooms, musea, tentoonstellingen, film of zakelijke bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan: Levensechte dierenmodellen, rotswerk voor dierenverblijven, decoratiewerk in pretparken, op maat gemaakte producten voor escape rooms of unieke sculpturen voor zakelijke bedrijven.

Jim van Dijk Creations is een bedrijf dat met passie werkt om elke taak uit te voeren. Met een goede communicatie tussen de klant en ons bedrijf, begrijpen we uw ideeƫn en wensen en gebruiken we deze om geweldige producten te maken, van het conceptontwerp tot het eindproduct.

Jim van Dijk Creations is in 2015 opgericht door Jim van Dijk. Al op jonge leeftijd had hij een passie voor het ontwerpen en bouwen van carnavalswagens. Na 4 jaar als timmerman gewerkt te hebben, wilde hij een nieuwe uitdaging aangaan en zichzelf verder ontwikkelen als kunstenaar. Hij wilde zijn creativiteit gebruiken in zijn werk.
Jim begon een nieuwe studie om zichzelf meer te onderwijzen en had de kans om als stagiair bij de Efteling te werken, waar hij de basisvaardigheden voor beeldhouwen en vormen leerde. Nadat hij had ontdekt dat hij talent had voor beeldhouwen, begon Jim zichzelf te trainen, zodat hij een allround kunstenaar kon worden. Na zijn afstuderen aan de industriƫle ontwerpschool werkte hij bij verschillende bedrijven en verbetert hij zichzelf elke dag. Nu is Jim dagelijks bezig met zijn passie in zijn eigen bedrijf: Jim van Dijk Creations.

U kunt altijd contact met ons opnemen, of het nu een groot of een klein project is. We helpen u graag om uw visie tot leven te brengen.
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, Architect en ingenieur, Cultuur, Detailhandel en ambachten, Gespecialiseerd, Horeca, catering, sport en recreatie, Kunst, Kunst, cultuur, amusement en media, Media, Verhuur

Steekwoorden: , , , , , , ,