Werken in de Kempen

Werken in de Kempen is inmiddels een begrip in de regio. Dit komt doordat wij volop mogelijkheden bieden voor werkzoekenden en werkgevers.

Werken in de Kempen is inmiddels een begrip in de regio. Dit komt doordat wij volop mogelijkheden bieden voor werkzoekenden en werkgevers. Geen lange files of lange reistijd, maar op fietsafstand bij jou in de regio.

Hoe gaat dit dan precies in zijn werk?
Als werkzoekende kun je ervoor kiezen om zelf de zoektocht naar een nieuwe functie aan te gaan. Dit kan eenvoudig door op onze website te kijken naar de vacatures die op dat moment online staan. Heb je liever dat wij meezoeken naar een leuke nieuwe baan? Dan staan onze enthousiaste recruiters voor je klaar.

Door een account aan te maken op onze website kun jij eenvoudig laten meezoeken óf met een druk op de knop zelf solliciteren op die leuke functie. Ons vacatureplatform verbindt werkgevers met werknemers. Ben jij klaar om de voordelen te ervaren van een regionaal platform zoals Werken in de Kempen?

Bij Werken in de Kempen maken wij werk van werk. Wij hebben een hele duidelijke missie; meer banen op fietsafstand kunnen aanbieden. Dat doen wij op onze eigenzinnige wijze in de toepasselijke lettercombinatie H.I.E.R. Wat staat voor ‘Hartelijk’, ‘Informeel’, ‘Eigenzinnig’ en ‘Regionaal’. Dan weet jij gelijk een beetje hoe wij erin staan. Dus ben jij op zoek naar een mooie fulltime vacature of toch liever een parttime vacature in de Kempen? Kijk gerust eens rond op de website. Op dit moment niks gevonden? Dan adviseren we je altijd om een Job Alert aan te maken. Op die manier ontvang je nieuwe vacatures in jouw mailbox en ben jij er als eerste bij.
Persoonlijke dienstverlening, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , ,