van Poppel Autoschade

Autoschade herstel, autoruit reparatie en vervanging. Bij van Poppel Autoschade draait alles om een vrolijke blik!

Het familiebedrijf van Poppel Autoschade is ontstaan vanuit een klein schuurtje in 1964. Piet en Riek van Poppel, ouders van Lizette en Jos, zijn de oprichters van het bedrijf. Door kwalitatief hoogwaardig schades te herstellen en klantgericht te werken groeide het bedrijf al snel uit zijn jasje. Hierdoor werd het noodzaak om te verhuizen. Er is toen gekozen om het bedrijf te vestigen aan de Mierdseweg 49 in Reusel. Na diverse tussentijdse verbouwingen is het bedrijf nog altijd gevestigd op de Mierdseweg. Tegenwoordig draait het bij van Poppel om een aantal disciplines waaronder:

Autoschade herstel
Onafhankelijk van merk of verzekering worden autoschades in eigen werkplaats hersteld. Met een grote voorberwerkingsruimte en spuitcabine kunnen we meerdere auto’s en werkbussen ontvangen voor herstel. In veel gevallen neemt van Poppel het eigen risico deels of geheel voor eigen rekening. Schade is tenslotte al vervelend genoeg.

Autoruitschade
Van Poppel Autoschade is aangesloten bij GlasGarage, een landelijke franchise formule. Bij GlasGarage hebben ze jarenlange expertise op het gebeid van autoruitschade. Naast ervaring biedt het ook inkoopvoordelen waar klanten uit de omgeving Reusel ook weer van profiteren. Bij Glasgarage Reusel kun je terecht voor alle autoruitschade. Of het nu gaat over een sterretje of een nieuwe voorruit, achterruit, zijraam of panorama dak. Sinds 2010 hebben de van Poppels alles in huis om mensen weer met een heldere blik op weg te helpen.

Natlakken
In veel gevallen toegepast bij producten waar die niet van poedercoating voorzien kan worden. Dit betreft veelal objecten die niet van metaal zijn vervaardigd. Hoewel de carrosserie van een auto bestaat uit metaal is het niet mogelijk om deze naderhand te poedercoaten. In dit geval bied spuitwerk een hoogwaardige oplossing. Onze lakken komen beter uit de verf!

Poedercoaten
De meeste metalen kunnen oxideren. Dit is niet altijd een probleem voor de mechanische eigenschappen van metaal. Bij metalen en legeringen die voor een groot deel uit ijzer bestaan is dat anders. Roest is een vorm van oxide die het onderliggende materiaal wel aantast en dus ook de mechanische eigenschappen van het staal. In dat geval biedt poedercoating een duurzame oplossing om het kernmateriaal te beschermen.

Bovenstaande disciplines worden uitgevoerd met een duidelijk motto: Alles voor een vrolijke blik!
Auto en motorfietsen

Steekwoorden: , , , , , ,