Stukadoors- & Afbouwbedrijf M. van der Looy BV

Wij zijn een stukadoorsbedrijf wat al 35 jaar actief is in Brabant en Limburg. Specialist in betonlook voor wanden, vloeren & meubels!

Stukadoors- en Afbouwbedrijf M. van der Looy is sinds 1980 het bedrijf voor het complete afbouw pakket zowel op zakelijk als particulier gebied. Of het nu gaat om traditioneel of ambachtelijk stukwerk of om gevelisolatie, onze vakmensen werken met de juiste materialen en gaan altijd voor kwaliteit. Wij maken heldere afspraken met duidelijke prijzen en nauwkeurige planningen. Hiernaast vinden wij het inspelen op de behoeftes van onze opdrachtgevers cruciaal.

Ook zijn wij specialist op het gebied van speciale technieken, we werken met vaste producten waar we diverse structuren mee kunnen maken en in alle mogelijke kleuren is toe te passen. Een product voor op de wanden en vloeren voor bijvoorbeeld in de badkamer of keuken. Deze toepassing is ook te gebruiken om meubilair zoals tafels mee te bewerken.

Stukadoors- en Afbouwbedrijf M. van der Looy is in 1980 opgericht door mijn vader Mario van der Looy. Met zijn gedrevenheid en liefde voor het vak heeft hij het familiebedrijf laten groeien naar zo’n 30 medewerkers die er samen voor zorgen dat wij in de verre omtrek bekend staan voor kwaliteitswerk.
Schilders-, afbouw- en onderhoudsbedrijven

Steekwoorden: , , , , , ,