Stukadoor | Daams Stucwerken

Stukadoor | Daams stucwerken is een stukadoorsbedrijf dat zich bevindt in Luyksgestel, gemeente Bergeijk. Wij zetten graag uw stucwerk!

Stukadoor | Daams stucwerken is een stukadoorsbedrijf dat is opgericht in 2015 door Jeroen Daams. Jeroen had hiervoor in een groter bedrijf gewerkt en het leek hem veel leuker om zijn eigen bedrijf op te zetten. En met succes! Door Jeroen zijn passie voor stucwerk is het bedrijf een succesvolle onderneming geworden.
Stukadoor | Daams stucwerken doet meerdere diensten. Allereerst zetten wij natuurlijk stucwerk, gewoon goed kwalitatief stucwerk, waar iedereen over te spreken is! Een van deze soorten stucwerk is het prachtige glad pleisterwerk. Zoals de naam als zegt is glad pleisterwerk een pleisterwerk dat enorm glad opdroogt. Op deze manier kunt u prachtig strakke muren en plafonds creëren die perfect passen in een moderne woning. Daarnaast doen wij ook soorten schuurwerk. Schuurwerk is een soort pleisterwerk waar korrels in verwerkt zitten. Zo kunt u hiermee iets meer sfeer aan uw woning geven. Een bekend soort schuurwerk is spachtelputz. Ook spachtelputz doen wij, wij zijn immers een stukadoorsbedrijf!
Spachtelputz is het bekendste schuurwerk wat er is, iedereen heeft het wel ooit eens in zijn leven mogen zien. Het zijn de muren met de korrelige structuur die zorgen dat een “kale” woning er weer gezellig uit gaat zien.
Wij zijn gelokaliseerd in Luyksgestel in de gemeente Bergeijk. Wij doen ongeveer door heel brabant stucwerk zetten! https://daamsstucwerken.nl/locaties/

Mocht u vragen hebben of wilt u meer te weten komen? Dat kan, neem eens een kijkje op onze website! https://daamsstucwerken.nl/
Schilders-, afbouw- en onderhoudsbedrijven

Steekwoorden: , , , , , ,