De Kort HR Support

Personeelsadviesdienst voor het MKB gespecialiseerd in ontslag, verzuim, arbeidsvoorwaarden en beloningsvraagstukken.

Als personeelszaken u meer aandacht vraagt dan u lief is.

Als ondernemer ligt uw focus op uw core business. Logisch. Maar is alles met betrekking tot uw personeel ook goed geregeld? Of loopt u daar onnodig risico? Op vakgebieden waar anderen beter in zijn, doet u er goed aan die specialisten op het juiste moment in te schakelen. Personeelszaken zijn onze specialiteit. Daar zijn wij goed in.

Daarom helpen wij ruim 80 bedrijven in Zuidoost-Brabant, van klein tot groot, met oplossingen om problemen met personeel te voorkomen. Denk concreet aan adviezen over salarisontwikkeling, wervingsprocedures, verzuimproblemen, functie- en taakomschrijvingen, dossiervorming, reorganisatie, risico-inventarisatie en veranderende wetgeving.

Met De Kort HR Support beschikt u over alle benodigde kennis. Op het gebied van Human Resource Management, de Wet Verbetering Poortwachter, sociale verzekeringen en het arbeidsrecht. Onze kracht ligt in onze praktische aanpak. Wij denken in oplossingen. Voor u en uw medewerker.

Met De Kort HR Support staat u er niet alleen voor.
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, Juridische, administratieve en fiscale dienstverlening, Keuring en controle, Persoonlijke dienstverlening, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , , , , , ,