Gardinox B.V.

Gardinox ontwerpt en produceert RVS tuin-, park- en straatinrichting

Gardinox levert u exclusieve producten voor tuin, park en straat vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal.

Wij richten ons zowel op de particuliere als op de openbare sector. Onze productie kan inspelen op praktische elke vraag van o.a. particuliere tuinbezitters, bedrijven, scholen, gemeentes en architecten.

RVS producten van Gardinox onderscheiden zich in de grijze massa. Qua uitstraling, duurzaamheid en functie. Onze roestvast stalen producten zijn onderhoudsarm, slijtvast, bestand tegen vrijwel alle weersinvloeden en worden zonodig optimaal vandalisme-bestendig uitgevoerd.

U bent op zoek naar een exclusief, modern design op het gebied van tuinstoelen, tafels, ligbedden, banken, brievenbussen, fonteinen, kunstwerken, bloembakken, vijveromrandingen, randafscheiding, boomomrandingen, boomroosters, boombeschermers, afzetpalen, fietsenstallingen, afvalbakken of gevelbelettering?

Dan bent u bij Gardinox aan het juiste adres. In overleg met u kunnen wij u ook altijd een product op maat bieden middels ontwerp en fabricage in onze eigen machinefabriek.

Over Gardinox: ons bedrijf bestaat sinds 1999 en heeft zich sinds de start gespecialiseerd in het leveren van roestvast stalen producten voor tuininrichting, parkinrichting en straatinrichting. Onze producten worden vrijwel uitsluitend geproduceerd door moederbedrijf Kouwenbergh Machinefabriek (opgericht in 1970), eveneens gevestigd aan de Kruisdijk 3 te Hulsel. Door onze vele jaren ervaring met roestvast staal zijn wij er van overtuigd u goed van dienst te kunnen zijn als u op zoek bent naar RVS buitenproducten. Of het nu gaat om artikelen voor in uw eigen tuin dan wel om straatmeubilair voor plaatsing in het openbaar.

Neem contact op met Gardinox voor specifieke informatie of een prijsaanvraag.
Architect en ingenieur, Bouw en infrastructuur, Groothandel, Horeca, catering, sport en recreatie, Industrie, Metaalproducten

Steekwoorden: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,