Over deze site

Ondernemen in de Kempen.nl is in beginsel opgericht om ruimte te bieden voor informatie over het b2b evenement op 4 & 5 juni 2015, maar toen we de website begonnen te ontwikkelen kwamen we tot de conclusie dat het ook mogelijk was om de site op zich te laten dienen als bedrijvengids voor Kempische ondernemers.

Wij bieden hier dan ook de ruimte aan iedere ondernemer uit de Kempen (zie eventueel de lijst met gemeentes op Wikipedia) om zijn/haar bedrijf te profileren. We hopen daarmee een platform te creëren dat kan dienen als bedrijvenzoeker maar vooral ook dat laat zien hoe rijk aan ondernemingen onze regio is.

Ook draagt een profielpagina bij aan uw vindbaarheid op internet, enerzijds omdat niet commerciële sites (zoals deze) gemiddeld goed gewaardeerd worden door zoekmachines, en anderzijds omdat uw profielpagina natuurlijk ook direct naar uw eigen site linkt.

Je vermelding is en blijft altijd gratis!

Deelname aan de website is en blijft gratis, uw gegevens worden niet (nooit) verkocht, en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Er zijn geen kleine lettertjes; deze site is tot stand gekomen om het gemakkelijker te maken voor lokale ondernemers om in de regio zaken te kunnen doen.

Ondernemen in de Kempen.nl is gebouwd in Bladel (door Radish Concepts) en mede mogelijk gemaakt door het Kempisch Bedrijvenpark en het Huis van de Brabantse Kempen. Aangezien het onderhoud van de site weinig tijd in beslag neemt en de hosting meedraait op een aantal andere sites is het geen probleem om deelname gratis te houden.

Meer informatie of de site ondersteunen?

Deze site is een 100% non profit initiatief, ontstaan uit de behoefte van enkele ondernemers uit de Kempen.

Wilt u meer informatie of dit initiatief ondersteunen met jullie ondernemersvereniging, gemeente of organisatie? Neem dan gerust contact op.

Beheer en onderhoud van de site is in handen van Richard Theuws (eigenaar Merchandise.nl).