Accombis Accountants | Adviseurs

Accombis is een regionaal accountantskantoor gevestigd in de Kempen dat ondernemers en ondernemingen helpt hun resultaten te optimaliseren

Accombis is een regionaal accountantskantoor met vestigingen in Bladel en Best dat ondernemers en ondernemingen helpt hun resultaten te optimaliseren. Al meer dan 25 jaar bedienen wij met onze ervaren medewerkers een brede diversiteit aan ondernemers in verschillende branches. Accombis gelooft in een persoonlijke aanpak, gericht op lange termijn relaties.

Accombis wil ondernemers ondersteunen, ontzorgen en helpen op gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvisering en administratie:
• Door het verzorgen van financiële administraties en het maken van jaarrekeningen en fiscale aangiften;
• Door dienstverlening en advisering waarbij een optimale situatie voor ondernemers wordt gecreëerd.
Zodat de ondernemer zijn doelen kan bereiken waarbij een fiscaal optimale situatie wordt bereikt.

Wij houden de lijnen graag kort en bovenal persoonlijk. U heeft bij ons een vaste contactpersoon, die u en uw dossier kent en weet wat er speelt. Deze contactpersoon is voor u de spin in het web die onze dienstverlening voor u organiseert en coördineert. Deze persoonlijke aanpak vormt de basis van onze dienstverlening.

Wij staan open voor vernieuwing en geven daar waar gewenst een verfrissende kijk op uw organisatie. Onze slogan is niet voor niets, ‘Kennis waar u op kunt rekenen’.
Financiële dienstverlening, Juridische, administratieve en fiscale dienstverlening

Steekwoorden: , , , , , , ,