Wink Events & Entertainment

Wink Events & Entertainment verovert d.m.v. entertainment en creatieve concepten op een persoonlijke manier de harten van u en uw gasten

Missie
Wink Events & Entertainment verovert door middel van evenementen, entertainment en concepten op een persoonlijke manier de harten van u en uw gasten of bezoekers.

Visie
Een knipoog is tijdelijk, persoonlijk en wordt gebruikt in bijzondere situaties. Dit komt tot uiting in alle opdrachten die wink Events & Entertainment uitvoert. Speciaal gericht op de vrijetijdsindustrie of zakelijke evenementen met een vrijetijds-tintje.

Wink gaat serieus om met het plezier dat u uw gasten kunt laten beleven! Wij organiseren evenementen, ontwikkelen entertainment-acts en voorzien in een pakkend concept voor uw activiteit of evenement. Een persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en een bijzonder tintje combineren wij met uw wensen, doel en budget om onze samenwerking en het evenement perfect te laten verlopen

Werkterrein en werkwijze

Vele verschillende soorten bedrijven maken gebruik van onze diensten. Onze diensten hebben altijd een vrijetijds-karakter, maar wordt niet alleen in deze branche toegepast! Wij organiseren uw open dag, ontwikkelen een marketingprogramma voor het kindertheater of zorgen voor alles op uw bedrijfsfeest. Persoonlijk contact met de opdrachtgever en de gasten van het evenement staan bij ons in een hoog vaandel!

Wink heeft veel facetten van een evenement in eigen beheer waardoor een evenement tot in de puntje verzorgd wordt zonder risico’s van leveranciers. Organisatie, decoraties, entertainment, licht, geluid én het concept komt uit onze eigen keuken zodat alles perfect op elkaar aansluit. Daarnaast hebben wij een aantal vaste samenwerkingspartner waarbij de visie en waarden sterk overeenkomen om het evenement op alle facetten soepel te laten verlopen. Diverse locaties, cateringbedrijven, artiesten en verhuurbedrijven halen samen met Wink het onderste uit de kan.

Populair zijn onze typetjes, photobooth en festival-acts.
Kunst, cultuur, amusement en media

Steekwoorden: , , , , ,