White Water Virtual Support

Online business support en training op het gebied van marketing, communicatie en procesoptimalisatie

Ik ondersteun ondernemers op het gebied van procesoptimalisatie en marketing & communicatie. Daarnaast ben ik trainer van Microsoft 365 en Teams en ondersteun ik bij implementaties van Microsoft 365. Mijn kennis en ervaring is gericht op het kleinere MKB segment.

Als trainer van Microsoft 365 en Teams kijk ik niet alleen naar het IT gedeelte van de inrichting en gebruik, maar kijk ik vooral hoe de verschillende gebruikers het systeem voor hen zo efficiĆ«nt mogelijk kunnen gebruiken. IT afdelingen implementeren vaak programma’s en platforms en hebben onvoldoende inzicht in de processen en werkwijze op de werkvloer. Dit gaat ten koste van het optimaal gebruik van het systeem en zorgt ervoor dat medewerkers het gebruik als een ballast ervaren.

Ik kijk naar de praktijksituaties en vanuit daar zorg ik ervoor dat het werken met Microsoft aansluit bij het team en de gewenste werkwijze. Op deze manier wordt het werken met Microsoft leuk en ga je slimmer en makkelijk (samen)werken. Dit scheelt uiteindelijk veel tijd en kosten. Mijn ruime ervaring in procesoptimalisatie, marketing en communicatie in combinatie met veel gebruik en kennis van Microsoft 365 en Teams breng ik hierbij samen.

Naast deze expertise op het gebied van Microsoft 365 bied ik ook algemene ondersteuning op het gebied van (online) marketing, communicatie en procesoptimalisatie.

Ik heb meer dan 15 jaar werkervaring in de hightechsector.
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, ICT, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , ,