Vision AV Productions

Vision AV Productions is specialist op het gebied van presentatietechnieken. Van productpresentatie tot en met bedrijfsevenement.

Vision AV Productions is specialist op het gebied van presentatietechniek.
Uw presentatie komt beter tot zijn recht met de juiste geluidsversterking, mooie belichting maar zeker ook door een duidelijke videopresentatie. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een productpresentatie, de presentatie van uw jaarcijfers of een publieksevenement, wij voorzien u van een creatief ontwerp dat voldoet aan uw wensen en budget.
Door onze jarenlange ervaring op gebied van presentatietechniek kunnen we er voor zorgen dat uw presentatie luid en duidelijk overkomt. Wij kunnen voor u de volledige presentatie verzorgen inclusief ontwerp van de powerpoint of keynote, maar ook het weergeven van uw zelf gemaakte presentaties is geen enkel probleem.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, Cultuur, Facilitaire dienstverlening en ICT, Kunst, Kunst, cultuur, amusement en media, Media, Persoonlijke dienstverlening, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening