VDO Technology

VDO Technology is gespecialiseerd in de verkoop, engineering en consultancy van security- en communicatieoplossingen.

VDO Technology is een jong en dynamisch bedrijf en is gespecialiseerd in het adviseren, engineeren en leveren van alle soorten security- en communicatieoplossingen, waarbij de gebruiker centraal staat. Door een gedetailleerde analyse te maken van de uitgangssituatie en deze te combineren met het eisen- en wensenpakket van de gebruiker zal te allen tijde de meest optimale oplossing geboden worden passende bij iedere situatie. VDO Technology is hierbij niet merkgeboden en kan steunen op 15 jaar ervaring in de securitybranch en de kennis en kunde van partners waarmee samengewerkt wordt.

Doordat security- en communicatieoplossingen tegenwoordig niet meer los te denken zijn van ICT, werkt VDO Technology met mensen die een jarenlange ervaring hebben in zowel de beveiligings- als ICT branche. Zo bent u gegarandeerd van een goed advies, correcte installatie en een heldere training/oplevering om uw systeem optimaal te kunnen benutten. Gebruiksgemak, eenvoud, effici├źntie en de juiste prijs/kwaliteit-verhouding staan hierbij centraal.

Naast het leveren van advies en oplossingen in de security- en communicatiebranche, biedt VDO Technology tevens interimdiensten op het gebied van advies en engineering van geïntegreerde securityoplossingen.
Industrie, Installatiebedrijven, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , ,