Uniek Kindercoaching

Is jouw kind vaak boos of verdrietig? Of zit hij niet lekker in zijn vel? Een kindercoach helpt kinderen en jongeren met (leer)problemen.

Is jouw kind vaak boos of verdrietig? Heeft het een negatief zelfbeeld, leerproblemen of bijvoorbeeld faalangst? Weet je niet wat er nou aan de hand is? Er zijn allerlei redenen waarom jouw kind niet lekker in zijn vel kan zitten. Een kindercoach helpt kinderen en jongeren met leerproblemen.

Kindercoach Yvonne Evers begeleidt kinderen tussen de 6 en 16 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken (bijvoorbeeld kinderen met leerproblemen), zodat ze vervolgens zelfstandig weer verder kunnen. Haar benadering is oplossingsgericht: het gaat er niet zozeer om de oorzaken van het probleem, maar om de talenten en mogelijkheden het kind heeft om beter om te gaan met de situatie. Yvonne kan allerlei methodieken inzetten, zoals spelvormen, creatieve werkvormen en NLP-oefeningen. Ze geeft handvatten die jouw kind kunnen helpen.
Intake en traject

Wanneer je interesse hebt, kun je een afspraak maken. Daarvoor is er geen verwijzing nodig. Er vindt dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats, waarin jij als ouder (eventueel samen met je kind) kunt kennismaken met Yvonne. Ook kun je aangeven welke verandering je graag ziet. Vervolgens vinden er vervolgbijeenkomsten plaats met je kind, in de praktijkruimte van Yvonne. De begeleiding is erop gericht om in een beperkt aantal sessies te komen tot een verbetering, zodat je kind weer beter in zijn vel zit en weer met plezier naar school gaat.

Ik Leer Leren
Yvonne is ook trainer van de ‘Ik Leer Leren’-methode. Dat is een training waarbij kinderen leren wat ze nodig hebben, zodat ze gemakkelijker en slimmer kunnen leren. Ieder kind kan leren, maar de vraag is hoe het individuele kind leert. Voor ieder kind is dit weer anders en daarom is de begeleiding coachend en gaat het erom dat het kind de ruimte krijgt om inzicht te krijgen in het eigen leerproces.
Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met Yvonne!

Uniek Kindercoaching
Yvonne Evers
06-12786939
yvonneevers@hetnet.nl
www.kindercoaching-uniek.nl
Particulier onderwijs, Particulier onderwijs, Persoonlijke dienstverlening