The Sitekick

Webdesign, strategie & internetmarketingbureau: jouw sidekick voor online zichtbaarheid voor het mkb in De Kempen.

Wij zijn The Sitekick: Wij staan klaar om uw sidekick te zijn voor online vraagstukken. We merkten dat het mkb vaak niet goed weet hoe ze zich online kunnen profileren, hier willen wij graag bij helpen.

Bij The Sitekick geloven we dat de kracht van ondernemen bestaat uit kijken, luisteren en krachten bundelen. Het is belangrijk dat jij je kan focussen op jouw specialiteit, en dat wij werk uit handen nemen op vlakken waar je minder kennis van hebt. Zo bereiken we beiden ons doel: meer klanten en bekendheid met het beste resultaat. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent.

De service van The Sitekick gaat dan ook verder dan een website maken. Wij kunnen al je zorgen uit handen nemen omtrent online zichtbaarheid. Denk hierbij aan vindbaarheid via Google (zowel organisch als via advertenties), het bouwen van een complete website voor je bedrijf of het onderhouden van jouw sociale media kanalen. Wij zijn een sparringspartner wanneer je op zoek bent naar (betere) online profilering. Ook verzorgen wij de nazorg na het implementeren van een plan.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, de koffie staat klaar!
info@thesitekick.nl – +31 (0)6 12 03 15 04
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, Gespecialiseerd, ICT

Steekwoorden: , , , , , , , , , , ,