’t Alternatief

't Alternatief biedt expertise aan op het gebied van Organisatieadvies, HR dienstverlening, Chief Happiness Officer en Mediation

Doet u de HR werkzaamheden er even bij als ondernemer? En zo ja, hoe bevalt dat?

Als u bij de laatste vraag niet volmondig perfect antwoordt dan wordt het tijd voor een kopje koffie met Petra Siermans van ’t Alternatief. Een doorgewinterde HR expert die zeer pragmatisch te werk gaat en snel met de klant tot de oplossing komt.

Als extra kunt u rekenen op wat wij noemen HR 2.0, hierbij krijgt het thema werkgeluk een prominente plaats in iedere organisatie. ’t Alternatief beschikt over haar eigen (gediplomeerde) werkgelukdeskundige. U bent dus verzekerd van de nieuwste inzichten en technieken op dit gebied.

Happy People = Better Business

Mocht het toch nog onverhoopt zover komen dat u met uw compagnon of een van uw medewerkers in een conflict beland dan zit u bij ’t Alternatief ook goed. Petra Siermans is namelijk ook actief als gecertificeerde mediator (arbeids- en zakelijke mediation).

’t Alternatief = gedegen kennis + pragmatische instelling + oplossingsgericht + toekomst HR proof
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, Juridische, administratieve en fiscale dienstverlening, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , ,