Studio Dirk

Studio Dirk is een compact en helder reclame bureau met alles in huis, reclame van A tot Z in de breedste zin van het woord.

Studio Dirk is een compact en helder reclame bureau met als doel: “een directe samenwerking met de opdrachtgevers. Het juiste gevoel moet opgeroepen worden bij de doelgroep met natuurlijk de juiste boodschap in de juiste vorm en juiste context.” Studio Dirk heeft alles in huis, reclame van A tot Z in de breedste zin van het woord.

Het kiezen van een geschikte reclame studio valt in deze tijd niet altijd mee. Wellicht bent u op dit moment bezig om een studio te zoeken die bij u past, de juiste dingen ontwerpt en goed is voor u.

Net als in een goed restaurant kun je er eigenlijk alleen maar achter komen of het eten lekker en goed is door het uit te proberen. Met die reden komt Studio Dirk met het voorstel om voor u als nieuwe klant op No Cure No Pay basis een eerste ontwerp te maken. The proof of the pudding is in the eating..!
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, Detailhandel en ambachten, Gespecialiseerd, Kunst, cultuur, amusement en media, Media, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , , , , , ,