SchippersStop

Bedrijvencentrum SchippersStop: Oliehandel, milieutechniek, Autoservice, Banden Centrum, Opslag, Lunchroom en nog veel meer!

SchippersStop is een verzameling bedrijven op één locatie.
Zo is er een tankstation, een auto- en truckwasstraat, een Banden Centrum en een garage voor onderhoud en keuringen aan/ van auto’s en vrachtwagens.

SchippersStop is ook een locatie waar je met het hele gezin naar toe kunt gaan. Bijvoorbeeld naar de lunchroom voor een snelle snack, een uitgebreid ontbijt of een lekkere lunch.

Ondertussen kunnen de kids spelen op de speciale speelbrug boven de wasstraat en na afloop kun u uw hond wassen in de Dogwash.

Tot slot is er voor bedrijven en particulieren de mogelijkheid hun spullen op te slaan in één van de ruime, veilige storageboxen. En via het Business-point kunnen bedrijven kantoor- en vergaderruimte huren.

Iedereen is welkom op het spottersterras met uitzicht op de start- en landingsbanen van Eindhoven Airport. Bij SchippersStop ziet u ze vliegen!
Auto en motorfietsen, Consument non-food, Food + genotmiddelen, Horeca, catering, sport en recreatie, Non-food, Vervoer, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , , , ,