Primatch De Kempen

Primatch is een landelijk opererende (partner)organisatie, gespecialiseerd in advies en inrichting van werving- en selectietrajecten.

Missie

Primatch is een landelijk opererende, specialistische HR partner met onderscheidende totaaloplossingen. We hanteren een afreken model (recruitment op uurbasis) dat echt klantgericht is. Hierdoor zijn we objectiever in onze dienstverlening.

Visie

Werving & selectietrajecten gebaseerd op no-cure-no-pay en een succesfee hebben hun langste tijd gehad. De snelle ontwikkelingen op het gebied van social media en het web verantwoordt niet meer de kosten die het huidige fee-principe nog altijd berekent.

De toegevoegde waarde zit dan ook niet in het leveren van een kandidaat, maar in het overnemen van het werk en het optimaliseren van het proces van werving en selectie. Wij willen een transparante businesspartner zijn waarbij organisaties hun werving en selectievraagstukken kunnen outsourcen op uurbasis en een objectief advies krijgen. Hiermee willen we landelijke bekendheid creƫren en een speler van belang zijn die als challenger van de traditionele recruitmentwereld te boek staat.
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's

Steekwoorden: , , , , ,