Ondernemers Wijzer

Ondernemers Wijzer is een online magazine voor het MKB met een brede waaier aan artikels, nieuwsberichten, tips en adviezen.

Wat wij voor u willen betekenen?

Doelstelling van het uitbrengen van dit magazine is het delen van de praktijkervaringen van andere ondernemers en tips en adviezen te geven. Wij hopen dat we een inspiratiebron kunnen zijn voor (startende) zelfstandig ondernemers en ondernemers in het Midden en Klein Bedrijf. Ons team van columnisten schrijft en informeert u met interessante en leerzame columns vanuit hun specifieke vakgebied en deelt zijn/haar kennis en ervaringen.

Ondernemers Wijzer

In het magazine Ondernemers Wijzer vindt u een brede waaier aan artikels, nieuwsberichten, tips en adviezen. Op zoek naar meer informatie over een bepaald onderwerp? Raadpleeg dan onze columnisten of neem stuur uw vraag per e-mail naar: ondernemerswijzer@hotmail.com.

Wij helpen u graag!

Team van columnisten:

– Jan Kerkhofs, Advies en Organisatiebureau

– John van de Rijdt, Rightway Marketing en Adviesbureau

– Muriel van den Hazenkamp, Bernhaege Advocaten

– Paul Mulder, PM Tekst – DOE040 – AKAD

– Marcel van Bakel, Thinq.nl online boekhouden

– Marco van Vliet, Primatch Recruitment regio de Kempen

– Senol Tapirdamaz, Evernote Pro – De Wert Accountancy

Uitgever en redactie:
Esther Hoskens

Ondernemers Wijzer verschijnt 6x per jaar
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, Juridische, administratieve en fiscale dienstverlening, Kunst, cultuur, amusement en media, Media, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,