MCS Support

MCS Support is dé partner in marketing, communicatie & sales. En zorgt ervoor dat uw doelgroep beter, sterker en creatiever bereikt wordt.

U bent ondernemer en u bent een kei in uw vak. Het product dat u verkoopt of de dienst die u levert is van goede kwaliteit en uw bestaande klanten zijn tevreden. Maar door de drukte van alledaagse activiteiten rondom uw bedrijf is tijd soms het probleem om de volgende stap te zetten en te groeien.
Zoekt u advies of extra handen? Welkom bij MCS Support!

Door het inzetten van gerichte marketing, communicatie en sales kan MCS support ervoor zorgen dat uw doelgroep beter, sterker en duidelijker bereikt wordt, om zo uiteindelijk meer klanten en omzet te krijgen.

Waarom kiest u voor MCS Support?

-Wij zijn uw marketing en communicatie afdeling: voor het gewenst aantal uren per week op locatie of vanuit ons kantoor. Zo bent u structureel aanwezig bij uw doelgroep.
-Zeer succesvol in Social Media activiteiten.
-Wij bieden dienstverlening op maat die breed inzetbaar is.
-Incidentele opdrachten of werken op projectbasis? Wij passen ons snel aan en zijn daarom flexibel in de ondersteuning van uw organisatie.
-Hands on en samen werken we naar resultaat.
-Groot netwerk in Veldhoven en omgeving.
-Door duidelijke afspraken geen verrassingen achteraf.
-Op zoek naar sponsoren? Door de creatieve denkwijze en het ontwikkelen van een nieuwe aanpak, kunnen wij u hierbij ondersteunen.
-Incidentele opdrachten, werken op projectbasis of structurele opdrachten die jaarlijks terugkomen? MCS Support past zich snel aan en is daarom flexibel in de ondersteuning van uw organisatie.
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, Media, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , ,