MaDick Multo Media

Audiovisuele adviseur, mediamaker

Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, bedrijfsfilm, instructiefilm, promotiefilm, videoproductie, internetTV, bruiloft, feest, optreden, schoolinstructie, geluidsopname, website, etc. MaDick Multo Media kan het allemaal en staat zeven dagen per week voor u klaar.

Om een zo goed mogelijk resultaat te waarborgen, zal er voor en tijdens een productie altijd meegedacht worden. Op die manier kan MaDick Multo Media zich inleven in de opdracht en word betrokkenheid gecreëerd.

Een sterk punt van MaDick Multo Media zijn de contactuele eigenschappen. Hierdoor komen mensen met geen of weinig camera-ervaring toch goed in beeld en wordt alles natuurlijker.

Een ander sterk punt is het zelfregisserende vermogen van MaDick Multo Media. Met de ervaring om snel de juiste composities te maken wordt de continuïteit van elke productie gewaarborgd.

Van scripting en opname tot montage en distributie van films. Het is mogelijk MaDick Multo Media een volledige productie te laten verzorgen.

Tevens beschikt MaDick Multo Media over vele jaren ervaring op het gebied van audio- en videomontage, met een eigen audio- en videostudio. Hierdoor is MaDick Multo Media multifunctioneel inzetbaar.

Naast het verzorgen van videoregistraties wordt MaDick Multo Media ook regelmatig ingehuurd als adviseur en/of regisseur bij theaterproducties. Zelfs het ontwerpen van lichtplannen, het componeren van muziek en het schrijven van teksten behoort tot de mogelijkheden.

Zwaartepunten op dit moment zijn het geven van medialessen aan onderwijsinstellingen en bedrijven (mediawijsheid), bandcoaching, theatertechnieken en presentatietechnieken.
Cultuur, ICT, Kunst, Kunst, cultuur, amusement en media, Media, Particulier onderwijs, Particulier onderwijs

Steekwoorden: , , , , , , , ,