lou.

Bij lou. bieden we betaalbare kleding en accessoires aan, waarbij we het belangrijk vinden dat elke vrouw zich mooi voelt in wat ze draagt.

Bij lou. bieden we betaalbare kleding en accessoires aan, waarbij we het belangrjk vinden dat elke vrouw zich mooi voelt in wat ze draagt. We stoppen enorm veel liefde in het hele proces, van het kiezen van de collecties, tot het afleveren van onze producten. Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk. Aarzel dus niet om ons te contacteren mocht je vragen of feedback hebben!

We bieden onze producten aan op deze webshop, maar je kunt zeker ook langskomen in onze fysieke winkel te Nijlen. Hoe dan ook, we willen jou gewoon gelukkig maken!

– Wil je graag iemand een gepersonaliseerde cadeaubon geven? Kijk in de onlinecatalogus en klik het bedrag aan dat je wenst te spenderen. Of kom langs in de winkel te Nijlen!

– Wil je graag een ladies shopavond? Maak een afspraak en geniet van 10% korting samen met je vriendinnen! Beschikbare data vind je op onze website www.shoplou.be

– Gratis verzending vanaf 50euro!

– Check zeker ook onze facebook en instagrampagina voor nieuwtjes en give aways!
facebook: shoplou
instagram: nathalie_shoplou
Detailhandel en ambachten, Kleding, textiel en leer, Non-food

Steekwoorden: ,