Kluijtmans & De Buck

Kluijtmans & De Buck helpt MKB'ers bij het realiseren van hun ambities en doelstellingen. Samen de dingen doen, dat maakt het verschil

MKB ondernemers zijn gepassioneerde mensen. Zij gooien alles in de strijd om hun ambitieuze plannen waar te maken. Dag in dag uit zijn ze druk in de weer om de dagelijkse operatie perfect te laten verlopen. Terwijl de markt verandert en de onderneming groeit doen zij het liefst nog alles zelf en dat geeft hen een vorm van zekerheid en rust.
De tijd en de ambitie ontbreekt om echt inhoudelijk na te denken over veranderingen in de markt, over efficiënt en effectief opereren, over toekomstplannen, over hoe blijf ik gelukkig en over hoe krijg ik weer tijd voor mezelf.
Onze passie is om ondernemers effectief te helpen om hun ambities waar te maken. Daarbij richten wij ons op de onderneming als geheel.
Wij hebben onze bedrijfskundige ervaring bij grote ondernemingen en de kennis van de daar toegepaste methodieken en technieken vertaald in een eenvoudige en toegankelijke werkvorm voor MKB ondernemingen: de MKB-Selfie. Eenvoud, persoonlijke aandacht, samenwerken, snelheid en een scherpe focus op feiten en resultaat zijn daarin essentieel.
In een workshop van één dag brengen wij samen de verschillende bedrijfselementen, zoals markt, communicatie, producten, financieel, waarde en personeel in kaart en toetsen de uitkomsten in samenhang aan de doelstelling van de onderneming.
Het resultaat is een toegankelijk en transparant beeld van alle essentiële onderdelen van de onderneming en zicht op de zaken die er toe doen om (nog) succesvoller te zijn.
De MKB-Selfie van de onderneming is natuurlijk nog maar het begin, het gaat om de zaken die er toe doen aan te pakken en te realiseren. Ook daar ligt de kracht en waarde van Kluijtmans & De Buck, wij hebben de kennis en de ervaring om snel en effectief te helpen bij de realisatie van de verandering.
Wilt u ook de kracht van de MKB-Selfie ervaren, neem dan snel contact met ons op.

Op onze website www.mkbselfie.nl vindt u meer informatie
Zakelijke en persoonlijke dienstverlening