Kinderopvang Kiboekoe

Wij bieden op onze boerderij kinderopvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar

Bij kinderopvang Kiboekoe groeien kinderen op in de natuur; tussen de dieren en met de ruimte van weilanden om hun heen. Op ons melkveebedrijf aan de Duiselseweg 2b in Knegsel (vlakbij de op/afrit van de A67)zijn niet enkel koeien. Met de kinderen verzorgen we onze mini-kangoeroe, varken, konijnen en kippen. Bovendien trekken we samen naar het land om bijvoorbeeld aardappels te rooien en verstoppertje te spelen in het hoge gras. Het contact met de natuur is goed voor degezondheid en deontwikkeling van kinderen; ze leren dat aardappelen uit de grond komen en dat melk van de koe komt.
Kinderen die in de natuur opgroeien worden uitgedaagd in hun creativiteit en dat sluit uiteraard nauw aan bij onze kindvolgende visie. Wij vinden het belangrijk dat een kind, kind mag zijn. Kinderen krijgen de kans zich te ontplooien tot zelfbewuste personen, ze ontdekken zelf hun kwaliteiten. Dit doen ze middels het ervaring-gericht leren waarbij ze meteen de resultaten ervaren.
• Kinderopvang Kiboekoe is er voor kinderen van 0-12. Wij bieden voorschoolseopvang (4 t/m 12 jaar, dagopvang (0 t/m 4 jaar) peuterprogramma (2 t/m 4 jaar,buitenschoolseopvang (4 t/m 12 jaar en vakantieopvang.
Kindercentra, gastouderopvang en peuterspeelzalen, Kinderopvang