Jasno Shutters BV

JASNO is producent en leverancier van raamdecoratie. Niet zomaar raamdecoratie, maar nét even anders dan de rest.

Shutters bestaan al eeuwen, maar in West-Europa waren ze aanvankelijk niet zo bekend als in de mediterrane landen en de Verenigde Staten, tot verbazing van de Kempenaar Jeroen Hermans. In 2001 richtte hij daarom het bedrijf JASNO op. Hij gaf de traditionele shutter qua look & feel een eigentijdse uitstraling, onder meer door verzonken scharnieren te gebruiken. In 2003 is Simon Sants mede-eigenaar geworden met als doel samen het product shutters en het merk JASNO nog verder op de kaart te zetten.

Inmiddels is JASNO een echt merk met in haar assortiment raamdecoratieproducten met een unieke eigentijdse twist. Blinds, houten jaloezieën die passen bij de shutters. Folds, vouwgordijnen gemaakt van geweven papier en houten latten. En swings, verticale lamellen met een uniek draaisysteem dat zorgt voor een 3D effect. De swings zijn zelfs bekroond met een iF Award: een van de bekendste internationale awards op het gebied van product design. En in oktober 2016 won JASNO een Goed Industrieel Ontwerp (GIO) Award 2016 voor de kindveilige hanger waarmee je swings en folds bedient.

JASNO verkoopt haar raambekleding via een dealernetwerk verspreid over Europa. Hierdoor is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt!

Bij JASNO staan kwaliteit en service voorop. In 2013 werden eigenaren Jeroen Hermans en Simon Sants hiervoor beloond met de Beste Ondernemers Visie (BOV) trofee 2013, regio Eindhoven en De Kempen. Volgens juryvoorzitter Tiny Sanders (PSV) toonden de beide prijswinnaars echte passie in hun zakelijke activiteiten. “Ze hebben visie, ze tonen lef, ze weten van aanpakken en grijpen kansen op het juiste moment. Dat is ondernemen,” aldus de jury. De jury vond JASNO uitblinken ten opzichte van de andere finalisten (Engels Logistiek en de Faes Group). Voor Jeroen en Simon was de trofee een bijzondere prijs, een bevestiging dat ze op de goede weg zijn met het bedrijf JASNO.
Gespecialiseerd, Groothandel, Overig (bedrijfsmeubels, horeca, emballage)

Steekwoorden: , , ,