InChargeNow

InChargeNow begeleidt veranderprocessen bij zowel individuen als groepen.

InChargeNow biedt bedrijven en zelfstandig ondernemers diensten aan, die in het teken staan van persoonlijk leiderschap.

Hiermee wordt bedoeld:
‘Verantwoordelijkheid nemen over de kwaliteit van je leven. Helder krijgen van je kernwaarden en drijfveren en focus hebben op de doelstellingen waarnaar je wilt leven.’

Mijn diensten zorgen ervoor dat je focus krijgt en tot oplossingen komt, omtrent vraagstukken waarin je eerder vastliep. Ik help jou (en/of jouw team) met het verder ontwikkelen van kwaliteiten, positieve overtuigingen en vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat je je gestelde doelen zo effectief en kwalitatief mogelijk kunt nastreven.

Naar aanleiding van het vraagstuk, ontwikkel ik het meest passende traject
Middelen die ik hiervoor regelmatig inzet, zijn onder andere:

Individuele coaching
Training (themagericht)
Workshops
brainstorm sessies

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met me op!

Klantervaringen:

“Ilona is prettig om mee te werken; doorziet complexe situaties en weet hier analytisch en communicatief de helpende hand in te bieden. Ze heeft mij geholpen mijn emotionele en rationele blokkades onder ogen te zien en hier meer effectief gedrag op te ontwikkelen!”

Dick van Gerwen – Jumbo Dick van Gerwen

“Ilona van Hout is betrokken, gedreven en heeft oog voor de kwaliteiten en mogelijkheden van de coachee. Ze weet in een kort tijdsbestek iemand in beweging te krijgen richting positiviteit en groei.”

Sandrine van der Velden – Ontwikkelaar e-learning at Koninklijke Kentalis

“Ik ben bij Ilona op een hele goede en bekwame manier tot een helder inzicht gekomen waar mijn fouten in ‘managen’ zitten. Ik heb samen met Ilona een persoonlijk plan opgezet wat voor ‘mij’ het beste werkt. Ik ben super blij dat ik de workshop Life Management heb gedaan. Ik pluk er iedere dag van de week de vruchten van.”

Evelien Kroonen – DTP-er
Gezondheidszorg, Persoonlijke dienstverlening, Welzijnszorg, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening, Zorg

Steekwoorden: , , ,