Hoeks Logistiek

Hoeks Logistiek ondersteunt bedrijven om goederen zo snel en efficiƫnt mogelijk te verwerken en te produceren.

In mijn werk zet ik graag mijn tanden in complexe logistieke vraagstukken. Ik ben in staat om problemen vanuit verschillende invalshoeken te analyseren en werk graag met een team aan opdrachten waarin het verbinden van belangen van de organisatie en ambities van de medewerkers een uitdaging is.

Mijn energie haal ik uit het opzetten en begeleiden van processen en het inzetten van mensen op competenties met als doel logistieke processen voor interne- en externe klanten te optimaliseren. Ik ben resultaat- en doelgericht. Kwaliteit en innovatie zijn hierbij voor mij belangrijke aspecten.

Hoeks Logistiek ondersteunt bedrijven om goederen zo snel en efficiƫnt mogelijk te verwerken. Ik werk samen met u aan oplossingen op het gebied van opslag en verwerking van materialen en producten. Optimalisatie van opslag en doorlooptijden, rekening houdend met milieu en veiligheid, leidt tot veel minder vergissingen, beschadigingen en fouten.
Detailhandel en ambachten, Dienstverlening voor het vervoer, Facilitaire dienstverlening en ICT, Goederenvervoer, Groothandel, Industrie, Machines en apparaten, Metaalproducten, Persoonlijke dienstverlening, Transportmiddelen