HERE2HEAR

Here2Hear biedt Otoplastieken (=Gehoorbescherming op maat) aan bedrijven in regio de Kempen.

Voor elke lawaaiige omgeving is passende gehoorbescherming beschikbaar. Standaard oordoppen beschermen onvoldoende en zijn vaak oncomfortabel om in te hebben. Here2Hear is specialist in op maat gemaakte otoplastieken. Onze focus is om perfect maatwerk te leveren in gehoorbescherming zodat medewerkers veilig kunnen werken, en de best mogelijke vorm van bescherming te bieden.

Voor de maakindustrie in regio de Kempen:
Wij leveren maatwerk oordoppen en gehoorbescherming in Bladel, Reusel, Hapert, Eersel, Bergeijk, Hilvarenbeek en alle andere plekken in De Kempen.

Professionele oordoppen op maat:
Onze missie is om de maakindustrie in De Kempen volledig te ontzorgen op het gebied van gehoorbescherming, zodat zij zich kunnen focussen op wat ├ęcht belangrijk is.
We zijn de flexibelste partner in de Kempen met 15 specialisten die staan te trappelen om langs te komen. Daarnaast zijn we altijd snel en kosteloos op locatie.

Voorkom gehoorschade:
Gehoorschade staat in de top 3 van beroepsziektes. Met Here2Hear ben je volledig ontzorgt en weet je zeker dat al jouw werknemers op ieder moment beschikken over de best beschermende gehoorbescherming.
Detailhandel en ambachten, Gespecialiseerd, Keuring en controle

Steekwoorden: ,