Goggleboy

Copywriter gespecialiseerd in online

Je website is meer dan een visitekaartje. Door uitdagende, overtuigende teksten voelt je bezoeker zich welkom en kiest hij voor jou. Zo laat je je concurrentie ver achter je. Dat de teksten op je website zoekmachinevriendelijk en overtuigend zijn is vanzelfsprekend. Je wilt immers gevonden worden én vervolgens klanten, leads en/of sales binnenhalen.

Sinds 2010 ben ik voor veel bedrijven hun partner in online communicatie. Ik schrijf websiteteksten, updates voor social media, korte en lange artikelen en nog veel meer voor ondernemers uit de buurt en grote (inter)nationale bedrijven. Ze hebben één ding gemeen: hun website en social media-profielen zijn een van de belangrijkste middelen om hun doelgroep te bedienen.

Ik ben tekstschrijver, maar adviseer bedrijven ook bij het bepalen van hun online koers. Wat zijn de doelen die je op internet wilt behalen en hoe kun je die behalen? En wat is een goede manier om je online te profileren zodat je jouw doelgroep bereikt?

Denk je dat ik iets voor jou en je bedrijf kan betekenen? Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie!
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , ,