Elma van der Salm psychosociaal therapeut en levenscoach

Psychosociaal therapeut en levenscoach gespecialiseerd in hulp aan vrouwen, bij trauma (EMDR), meer zelfvertrouwen en relatieproblemen.

Ik geloof dat voor iedere vrouw een leven is weggelegd, dat rijk, vervullend en diep bevredigend is. Ik geloof dat iedere vrouw in beginsel beschikt over de mogelijkheden om haar leven zo in te richten, dat zij volledig tot haar recht komt. Pijnlijke gebeurtenissen, traumatische herinneringen of gemaakte keuzes kunnen haar beperken in haar mogelijkheden en ervoor zorgen dat zij vastloopt.Het is mijn missie jou, als vrouw, terug in contact te brengen met jouw authentieke kracht en mogelijkheden, zodat jij in alle vrijheid optimaal jezelf kunt zijn.

Zowel in mijn praktijk in Hapert als in een van de praktijkruimtes van het Centrum voor de Ondernemende Mens in Eindhoven behandel ik voornamelijk vrouwen (en een enkele man) met behulp van de modernste therapeutische methodes die bewezen werkzaam zijn en waarmee ik uitstekende resultaten bereik. De behandelingen worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering voor alternatieve of complementaire zorg.
Gezondheidszorg, Zorg

Steekwoorden: , , , ,