Dierbaar Glas

Dierbaar Glas is een atelier gespecialiseerd in glas met een persoonlijke verhaal, waar de as van een dierbare overledene in is verwerkt.

Het breken van het licht, het prachtige kleurenspel, de textuur, de glans, de bijzondere luchtbelletjes die ontstaan….dit alles maakt glas een mooi materiaal om de as van een dierbare in te verwerken.

Onder de naam ‘Dierbaar Glas’ verwerk ik met veel passie de as van een dierbare overledene in glas. Dit zorgt voor een blijvende herinnering, doordat de as tussen twee of meerdere lagen glas in wordt gesloten.
De kwaliteit van het werk, de aandacht voor uw herinneringen en respect voor uw geliefde staan bij mij voorop. In een persoonlijk gesprek bespreken we daarom eerst de wensen en herinneringen, waarna ik een vrijblijvend en op maat gemaakt ontwerp maak waar uw eigen gedachten en herinneringen in verwerkt zijn. Ieder werk wordt in eigen atelier met de hand op maat gemaakt en is dus uniek, net zoals iedere persoon dat ook is, met zijn of haar eigen specifieke kenmerken.

De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een combinatie met natuurlijke materialen, zoals: graniet, marmer, edelstenen (aventurijn, bergkristal, etc.) en/ of (teak)hout.
Door deze combinaties komt het glas nog meer tot zijn recht en daarnaast zorgt het voor een mooie en luxe uitstraling.

Wilt u ook een op maat gemaakte en blijvende herinnering aan een dierbare overledene? Met Dierbaar Glas zorg ik daar graag voor.
Neem contact met me op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek, waarin ik graag met u uw wensen, herinneringen en mogelijkheden doorneem.
Detailhandel en ambachten, Kunst, Kunst, cultuur, amusement en media

Steekwoorden: , , , , , , ,