Cyos B.V.

Cyos helpt organisaties om veranderingen voor elkaar te krijgen d.m.v. training, coaching en het inzetten van business games.

Waarmee kunnen we u helpen?
Veranderingen voor elkaar krijgen.
Dat is waarvoor u op ons kunt rekenen.

Herkent u dit? U wilt met uw organisatie een andere koers gaan varen. Uw klanten verwachten dat u op een andere manier toegevoegde waarde gaat leveren. Maar hoe krijgt u de mensen in uw organisatie hierin mee?

70% van de organisatieveranderingen mislukt. Hoe komt dat toch?

Onze slogan is: “Mensen willen best veranderen, maar niet veranderd worden”. Daarom betrekken we de mensen in uw organisatie gedurende het gehele proces bij de gewenste verandering. Waardoor u de verandering wel écht voor elkaar krijgt.

Wij gaan met u en uw mensen aan de slag om uw organisatie en uw mensen te versterken en zo écht te komen waar u met uw organisatie naartoe wilt.

Soms gaat het in de opdrachten waar onze klanten ons voor vragen over verbetering van de klantgerichtheid van de gehele organisatie. Een andere keer draait het om versterking van de samenwerking binnen en tussen teams. Vaak komen onderliggende thema’s zoals leiderschap en de organisatiecultuur aan bod. Uiteindelijk komen we terug bij de vraag: “Hoe krijgen we de verandering voor elkaar?”
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's

Steekwoorden: , , ,