CSD Cloud

CSD Cloud ontzorgt uw complete telefonie, werkplekbeheer, en beveiliging

Wij zijn ervan overtuigd dat onze werkwijze de gemakkelijkste en goedkoopste VOIP oplossing en online werkplekken oplevert. We geloven dat we door klinkklare communicatie en een no-nonsense aanpak er een werkwijze op nahouden die voor veel ondernemers een verademing is. Zo stellen we de onderneming in staat om volledig locatieonafhankelijk te werken tegen de laagst mogelijke kosten.

VOIP telefonie:

VOIP telefonie betekent simpelweg dat de telefooncentrale (IP PBX) telefoongesprekken niet meer via de ouderwetse telefoonlijn laat verlopen maar via het internet. Internet bellen dus; oftewel Voice Over IP (VOIP). Veel ondernemers kiezen voor VOIP door de kostenbesparingen tot wel 60% die het oplevert.

Hosted VOIP:

Veel organisaties gebruiken maar enkele telefoontoestellen per vestiging. Voor hen is het niet rendabel om voor elke vestiging een telefooncentrale aan te schaffen die nodig is om VOIP bellen mogelijk te maken. Hosted VIP biedt dan uitkomst. Bij hosted VOIP verhuren wij namelijk een stukje van onze virtuele telefooncentrale.

Mobiele telefonie:

Met een sim-only abonnement van CSD Cloud verzorgen we volledige integratie van vast en mobiel. Zo bent u altijd op uw vaste telefoonnummer bereikbaar, waar u ook bent. Bovendien belt u zowel vanaf kantoor als mobiel tegen dezelfde lage kosten.

Plug & Play: Nadat u de sim-kaart van CSD Cloud in uw telefoon steekt bent u direct bereikbaar.
ICT, Installatiebedrijven, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , , , , ,