Care for Women Eindhoven West

Overgangsklachten, menstruatieproblemen, zwangerschapswens of vragen over anticonceptie? Ik help u bij hormonale klachten.

Bij mij kun je terecht met alle vragen over hormonale problemen zoals overgangsklachten of menstruatieproblemen. Ik adviseer niet alleen vanuit de behandelmogelijkheden vanuit de reguliere geneeskunde, maar ook vanuit die vanuit complementaire- en alternatieve geneeskunde. Bovendien ben ik zelf ook vrouw en begrijp ik als geen ander wat hormonale problemen voor jou als vrouw betekenen.

Ik werk vanuit een eigen praktijk, maar ik ben aangesloten bij het Care for Women opleidingscentrum; hét kenniscentrum op het gebied van vrouwengezondheid.

Bij mij kun je voor verschillende consulten terecht. Voorafgaand aan elk consult, vul je als cliënt een digitale vragenlijst in met klachten die te maken kunnen hebben met hormonale disbalans. Het eerste consult, de intake, beginnen we met het in kaart brengen van je klachten. Je eigen verhaal staat centraal, we bespreken wat je zelf aan de klachten kunt gaan doen en welke behandeling het beste in jouw leven en bij jou als persoon past.

De consulten voor de Care for Women specialisten worden vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit is echter wel afhankelijk van je polis. Hoeveel er vergoed wordt en waarvoor, vind je terug in de polisvoorwaarden. Benieuwd hoe dit bij jouw verzekering zit? Neem dan telefonisch contact op met jouw zorgverzekeraar. De consulten zijn vaak terug te vinden onder de kopjes preventie, vrouw en advies of overgangsconsulente.

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgpakketten. Dit is echter wel afhankelijk van uw polis. Het grote voordeel hiervan is, dat de kosten NIET vallen onder het eigen risico. De kosten van het consult van 60 minuten bedragen € 76,00 excl. voor eventuele materialen voor onderzoek of medicatie. Een doorverwijzing van je arts is niet nodig. Je kunt hier 24 uur per dag zelf een afspraak online maken of telefonisch via het telefoonnummer 06 41831966.
Gezondheidszorg, Welzijnszorg, Zorg

Steekwoorden: , , , , ,