Businessdome

Bedrijvenhotel Businessdome. De thuisbasis voor professionals! Uw eigen werkplek in de kempen

Businessdome Eersel is een bedrijfsverzamelgebouw waar u zich thuis gaat voelen. Een locatie in de Kempen waar u keihard kunt werken én stoom kunt afblazen op tijden dat het u uitkomt. In uw eigen kantoor of flexplek in een professionele omgeving. Zo combineert u het gemak van thuiswerken met een professionele uitstraling. Businessdome Eersel, de thuisbasis voor zelfstandige professionals.

Businessdome Eersel richt zich op ondernemers uit de regio De Kempen, Veldhoven, Eindhoven, Meerhoven en uiteraard België. Met name voor de regio Turnhout net over de grens is Businessdome Eersel de ideale uitvalsbasis voor uw kantoor of andere bedrijfsruimtes

Wij bieden luxe kantoren, inspirerende vergaderruimten, catering, opslagruimte en logistieke diensten aan tegen voordelige tarieven. U kunt bij ons al een eigen werkplek huren vanaf € 199 per maand en een flexplek vanaf € 75 per maand inclusief Fitness en Sauna. Bij een flexplek- abonnement krijgt u tevens de beschikking over een eigen kastje om uw spullen in op te bergen. Is het werk gedaan of wilt u even pauzeren? Ga dan sporten in de fitnesszaal of ontspannen in de sauna, uiteraard met douche. Bij ons maakt dit onderdeel uit van de service.

Naast deze functionele en ontspannende ruimtes hebben wij een centrale ruimte ingericht voor lunch- en netwerkbijeenkomsten. Iedereen is welkom aan onze ‘stamtafel’ of in één van de andere sfeervol ingerichte zitjes met inspirerende meubelen en accessoires.

Wij zijn ervan overtuigd dat je door samen te werken sterker bent en er nieuwe innovatieve ideeën kunnen ontstaan. Maak gebruik van elkaars, kennis, kunde en professionele netwerk. Het nieuwe werken in een spraakmakende werkomgeving is nu mogelijk in één van de acht zaligheden.

Alleen opslagruimte huren? Ook dat is mogelijk bij Businessdome tegen gunstige tarieven!
Facilitaire dienstverlening en ICT, Onroerend goed, Sport, Verhuur, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , , , , , , , , ,