Buro3R

Buro3R is gespecialiseerd op regionale marketing communicatie op het internet. Bedrijven/instellingen ontzorgen is onze kracht.

Uitbesteden of zelf doen? – ‘Zonder actie gebeurt er niks’

Wellicht heeft u een geweldig product of dienst maar weet u als geen ander dat maar zelden de opdrachten vanzelf naar u toekomen. Zonder acties gaat het langzaam om de orderportefeuille gevuld te krijgen of te houden.
Een goede marketing communicatie is een must naast natuurlijk de mond tot mond reclame. Optimale internet marketing (ook wel online marketing of e-marketing genoemd) is inmiddels de actie om versneld uw product of dienst onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Internet marketing is voor een deel gebruik maken van Internet Marketing Techniek op het internet om meer bezoekers naar je website te krijgen en vooral de omzet van je website te verhogen.
Vele collega ondernemers zijn u al voorgegaan en hebben ervaren dat geen eenvoudige zaak is om de boodschap op het juiste moment op de gewenste plaats te krijgen.

Het is werk van specialisten geworden die het vak internetmarketing beheersen. Buro3R heeft de laatste jaren getransformeerd van marketing adviesbureau tot internet marketing specialist en heeft het succesvol tot haar kernactiviteit gemaakt om bedrijven en instellingen in de Brabantse Kempen te ondersteunen met het zich op de juiste wijze profileren en ook landelijk of regionaal gevonden worden op internet.

Voor ondernemer hebben wij een aantal marketingcommunicatie platvormen te beschikking op het internet. Zie www.allesvanbladel.nl – www.allesvanbergeijk.nl – www.allesvaneersel.nl – www.allesvanreusel.nl en www.allesvandekempen.nl. Op deze platformen komen duizende bezoekers per dag en bieden vele mogelijkeheden voor de lokale en regionale ondernemer.
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, Facilitaire dienstverlening en ICT, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , , , , , , ,