BLP administratiekantoor

Familiebedrijf met kantoor in Bergeijk dat financiële en fiscale diensten levert aan ondernemers in de Zuid-Nederland, zoals de boekhouding.

BLP: voor de ondernemer, is een écht familiebedrijf. Opgericht met de intentie om ondernemers zorgeloos hun eigen vak te laten uitoefenen, zonder dat hier enig papierwerk bij komt kijken. Met een groeiend team van ambitieuze cijferspecialisten, verzorgen wij de volledige administratie voor een sterk groeiend aantal ondernemers.

Onze missie is dat jij je kunt richten op de leuke kant van ondernemen, terwijl wij de administratieve zaken op ons nemen en ervoor zorgen dat alles op het juiste moment aangeleverd is bij de juiste personen en instanties. Je hebt te allen tijde inzicht in jouw boekhouding en we hebben regelmatig contact met je, zodat je op tijd en verantwoord beslissingen neemt. Wij helpen je graag vooruit en zorgen dat je te allen tijde zorgeloos je werk kunt blijven doen.

Als je ervoor kiest om een samenwerking met ons aan te gaan, word je deel van de familie. Wij staan namelijk uitsluitend voor een succesvol en duurzaam samenwerkingsverband. Ben je eenmaal klant bij ons, dan ga je ook niet meer weg. Wij werken niet via uurtje factuurtje en doen graag wat extra voor je. We hechten veel waarde aan onze relatie met je. We komen daarom ook regelmatig bij je langs en bij vragen kun je te allen tijde bij ons terecht. Niks is te gek.

Voor meer informatie over BLP, ga je naar de website: https://blpbv.nl
Financiële dienstverlening, Juridische, administratieve en fiscale dienstverlening, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , , , , , , , , , , , ,