BD Lease

Bemiddeling in lease- & financieringscontracten voor personenauto's, bedrijfsauto's en productiematerieel

BD Lease is sinds 1997 actief als intermediair op het gebied van leasing en financiering van personenauto’s, bedrijfsauto’s en productiematerieel.

Ons primaire doel daarbij is voor onze relaties contracten te sluiten tegen scherpe tarieven gekoppeld aan goede (algemene) voorwaarden.

Specialisme: BD Lease richt zich vooral op het MKB. Onze meerwaarde ligt met name in de adviezen die wij aan ondernemers geven, gekoppeld aan een sterke betrokkenheid bij onze relaties.

Financial Lease :
Als onafhankelijk tussenpersoon zijn wij actief op het gebied van financiering van nieuwe- en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Ook voor de financiering van equipment zoals heftrucks, machines en kranen is BD Lease eveneens uw ervaren en betrouwbare partner. Door objectief te kijken en te vergelijken bent u bij BD Lease altijd verzekerd van de scherpste tarieven tegen de best mogelijke voorwaarden.

Operationele Service Lease :
Een personen- of bedrijfsauto leasen? U zult merken dat het vergelijken van leasetarieven complex is. De leaseprijs is slechts één onderdeel van een leasecontract. Zeker zo belangrijk zijn de algemene voorwaarden die de leasemaatschappij hanteert. Wanneer mogen zij een contract bij een afwijking in het vooraf geschatte jaarkilometrage herrekenen en hoe doen zij dit? Bij dergelijke zaken staat BD Lease u met raad en daad terzijde en dat gedurende de gehele contractperiode. U kunt op ons rekenen!
Auto en motorfietsen, Financiële dienstverlening, Goederenvervoer, Personenvervoer, Verhuur, Vervoer

Steekwoorden: , , ,