BalAns Psychologie en Loopbaanbegeleiding

Uw deskundige partner voor coaching, loopbaanbegeleiding, beroepskeuze, studiekeuze, outplacement, assessments en sollicitatietraining.

Als zelfstandig Psycholoog NIP / Arbeid & Organisatie, Coach en Loopbaanbegeleider ondersteun ik zowel organisaties als particulieren bij vragen op het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding, beroepskeuze, loopbaanadvies, studiekeuze, outplacement, psychologisch advies, sollicitatietraining en assessments.

Ik werk volgens de richtlijnen en gedragscodes van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen).

Ben je particulier en zoek je een ervaren en professionele coach of loopbaanbegeleider die je kan helpen bij jouw ontwikkelvraag of zoektocht naar een passende opleiding of baan? Heb je behoefte aan training op het gebied van solliciteren? Of zit je niet lekker in je vel en zoek je iemand die je kan helpen om beter in balans te komen? In mijn werkwijze staat persoonlijke aandacht centraal. Door het in kaart brengen van jouw kwaliteiten en krachten ben je in staat om je te richten op persoonlijke groei. Je zelfvertrouwen neemt toe, je staat zelfbewuster in het leven en je voelt je in staat om meer uit jezelf en je werk te halen.

BalAns Psychologie en Loopbaanbegeleiding biedt ook een uitgebreide zakelijke dienstverlening op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Hierbij kunt u denken aan coaching en loopbaanbegeleiding, outplacement en assessments (selectie/aanname, ontwikkeling en potentieel). Zoekt u als werkgever kortom een ervaren en professionele partner om u te ondersteunen bij uw selectie- en beoordelingsprocessen, bent u op zoek naar een coach die uw medewerkers kan helpen in hun ontwikkelvraag of wilt u medewerkers goede begeleiding bieden bij het vinden van een nieuwe baan, neem dan contact op met BalAns Psychologie en Loopbaanbegeleiding. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal. Door het in kaart brengen van de kwaliteiten en krachten van mensen bent u in staat om als werkgever de “juiste mensen op de juiste plek” te zetten en uw menselijk kapitaal ten volle te benutten.
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's, Persoonlijke dienstverlening, Welzijnszorg, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , , , , , , , ,