Auto van Dijck BV

Auto van Dijck is uw partner in mobiliteit.

Auto van Dijck uit Hapert is uw partner in mobiliteit.

Zo kunt u bij ons terecht voor APK, onderhoud en reparatie aan uw auto. Maar ook voor banden en vierkant uitlijnen en airco onderhoud zijn wij het juiste adres. Eigenlijk voor alles wat met uw auto te maken heeft. Dus ja ook gewoon om een lampje te vervangen of om de banden op spanning te zetten. Ook als u een andere auto zoekt bent u bij ons welkom. Hebben we niet staan wat u zoekt dan gaan we voor u op zoek om de passende auto te vinden.

Heeft u geen auto of gaat u verhuizen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij verhuren namelijk personen auto’s en bedrijfsauto’s. Zo kunt u bij ons al een auto huren voor maar 1 dag. En dat tegen zeer scherpe tarieven. Gaat u verhuizen? En gaat u dat zelf doen? Dan hebben wij daar hele mooie oplossingen voor. Wat te denken van een bakwagen met laadlift. Maar dat is nog niet alles. Ook verhuren wij meubelhondjes, verhuisdekens en steekwagens. Tevens verkopen wij stevige verhuisdozen die al van te voren op te halen zijn.

Shortlease.
Zeer interessant voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan nieuw personeel of personeel wat voor een bepaalde opdracht aan uw bedrijf verbonden is. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Schade.
Dat is vervelend, maar zolang het met de auto te maken heeft kunnen wij het voor u oplossen. Zo heeft u bij ons een aanspreekpunt die het van A tot Z voor u regelt. Wel zo fijn.

Dit alles doen wij met een geweldig team wat met veel passie voor u aan het werk gaat. Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Kom gerust eens aan. Dan drinken we samen een kopje koffie.

Graag tot ziens aan de Industrieweg 13 te Hapert.
Auto en motorfietsen, Reparatie, Verhuur

Steekwoorden: , , , , , , , , ,