Arbores / Bodhi Coaching

Bodhi Coaching is een coachingsbedrijf dat de natuur inzet om tot zelfinzicht te komen. Arbores is de bijbehorende B&B in oprichting

Bodhi Coaching is een coachingsbedrijf dat de natuur inzet om tot zelfinzicht te komen. Vanuit je eigen kracht bouwen aan jezelf en je geluk.

Ik geloof erin dat je alleen zelf verantwoordelijk bent voor hoe je je voelt. Dat gevoel (mindset) bepaalt wat je kunt bereiken. Hoe vrij ben jij (mindset) om te zijn wie je bent?

Mijn aanpak kenmerkt zich door jou in je kracht te zetten, zodat jij jouw keuzes kunt maken om een volgende stap in je leven te zetten. Dit kan zowel privé als op zakelijk vlak zijn. Je maakt opnieuw kennis met jezelf, je gevoel en wat je allemaal tegen jezelf zegt, dat je al dan niet tegenhoudt op je pad naar je doel. In een tijdsbestek van circa 2-3 maanden voel jij je vrij om een volgende stap te maken.

Om vrij te kunnen zijn, moet je je vrij kunnen voelen. Het gevoel van vrijheid ervaar je beter buiten in de natuur. Bodhi Coaching neemt je daarom mee naar buiten. We gaan samen op weg naar jouw doel, op jouw tijd en tempo. Het is immers jouw doel, jouw proces.

Ik maak hierbij gebruik van metaforen & inspiratie in de natuur om je te spiegelen, de TriA©-methode en NLP-technieken.

In de nu in aanbouw zijnde B&B komen 3 tweepersoonskamers en een gezamenlijke ruimte die ook geschikt is voor vergaderingen en workshops tot circa 10 personen.
Persoonlijke dienstverlening, Verhuur, Welzijnszorg, Zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Steekwoorden: , , , , ,