Aragorn ICT

Aragorn is uw partner voor intelligente ICT-dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf.

Aragorn is uw partner voor intelligente ICT-dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf, in de breedste zin van het woord. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven vullen wij de volledige ICT-infrastructuur optimaal voor u in.

Of het nu gaat om 25 of om 250 werkplekken; met Aragorn bent u verzekerd van de meest moderne technologische oplossingen op ICT-gebied.

Aragorn groeit. Dat vraagt een professionaliseringsslag in onze organisatie. Met de schat aan kennis en ervaring van onze professionals zijn wij als geen ander in staat om mee te bewegen met de veranderende vraag in de markt.

Door in te spelen op deze ontwikkelingen focussen wij ons op drie oplossingen:
Aragorn Private Cloud, Online Backup & Restore en ICT Security. Wij denken graag met u mee over de meest ideale totaaloplossing voor uw situatie.

Aragorn onderscheidt zich door de omvangrijke kennis van hardware, software en netwerken. Niet generiek, maar specifiek. Daarin investeren we voortdurend. Zo halen onze professionals voor u het beste uit de mogelijke oplossingen. Wij kijken verder dan alleen de vraag en adviseren u graag over
de meest moderne en innovatieve technologie.

Aragorn ontzorgt. Zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Dan is het wel zo prettig dat u op ICT-gebied kunt rekenen op een betrouwbare partner. Wij nemen u graag alle zorgen over ICT uit handen. Wij staat voor kwaliteit, flexibiliteit en efficiency.

Laat ons ook uw organisatie ontzorgen!
Facilitaire dienstverlening en ICT, ICT

Steekwoorden: , , , , , , ,