vd Heijden bestratingen

Middels onze eigen showtuin presenteren wij een ruim assortiment aan bestratingsmaterialen en etaleren wij onze vakkundigheid.

Sinds 1989 zijn wij actief in de bestratingsbranche waarvan wij de laatste jaren ons gericht hebben op verwerking van terrasbestratingen. De toenemende vraag naar duurzame producten voor het terras is de laatste jaren enorm gestegen. Hier hebben wij onze showtuin op afgestemd. Zo vind u bijvoorbeeld, in onze showtuin meer dan 101 verschillende soorten keramische terrastegels. Deze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hebben desgewenst een natuurlijke, strakke of warme uitstraling. We bieden ook andere producten die perfect te verwerken zijn voor een terras, oprit of erf verharding.

Naast leveranties van bestratingsmaterialen voor zowel zakelijk als particulier kunt u bij ons ook terecht voor de complete projecten. Onze voorliefde voor het vak is terug te zien in het eindresultaat. Niets voor niets dat wij de altijd beste kwaliteit garantie bieden! Bezoek onze showtuin op: Dalemsedijk 13, 5521RM Eersel
Detailhandel en ambachten, Land- en tuinbouw