Moniek Peijnenburg Grafisch Ontwerp & DTP-cursussen

Grafisch ontwerpbureau voor privé en zakelijk drukwerk. En DTP-cursussen: privé-, groeps en incompany-trainingen.

In 2004 ben ik met mijn grafisch ontwerpbureau gestart. Met erg veel plezier in dit vak verzorg ik de opdrachten van mijn klanten. Zij zijn afkomstig uit diverse disciplines. Niet alleen uit het bedrijfsleven, maar ook uit het onderwijs, therapiepraktijken en uit culturele organisaties. Het voordeel van een eenmanszaak is het persoonlijk contact met mijn opdrachtgevers. Dat bevordert een grote betrokkenheid en zorgt voor korte lijnen. Natuurlijk heb ik daarnaast een groot netwerk. Van fotograaf en marketeer, tot programmeur, websitebouwer en tekstschrijver.
Ook werk ik al jaren samen met vaste drukkerijen en printshops in de regio. Zo kan ik scherpe prijsafspraken maken. Allemaal zijn het mensen met dezelfde ideeën over kwaliteit en met net zoveel plezier in hun werk als ik.
Ik neem graag het hele traject, van ontwerp tot kant-en-klaar product, op mij. Dus van het eerste contact en de uitgebreide briefing tot aan de aflevering van het drukwerk.

Daarnaast ben ik docent. Ik geef les in de grafische programma’s waar ik zelf mee werk, Photoshop, InDesign, Illustrator… Ik kan je op 3 manieren de grafische programma’s van Adobe leren. Groepslessen bij een cursusinstelling waar ik werk, een opmaat-cursus “DTP-Privé” of een bedrijfscursus (in company).

Ook op middelbare scholen verzorg ik workshops digitale beeldbewerking in het kader van een cultuur-project of een CKV-project.
Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus en reclamebureau's

Steekwoorden: , , , , , , , , ,